Marketing Trainee

Haluatko päästä osaksi FeelHobbyn huikeaa kasvutarinaa sekä työyhteisöä?

Olemme Helsingissä toimiva online-harrastuksia tuottava start-up. Mahdollistamme mielekästä harrastamista, missä vain ja milloin vain - innostavien Talenttien johdolla. Autamme asiakkaitamme intohimon löytämisessä ja toteuttamisessa tuoden arkeen lisää energiaa ja uudenlaista väriä online-harrastusten avulla.

Etsimme nyt joukkoomme innokasta Marketing Traineeta! 

Oletko opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut, ja haluat kerätä kokemusta start-up ympäristössä toimimisessa markkinoinnin saralla? Etsimmekin nyt joukkoomme harjoittelijaa markkinoinnin tehtäviin.

Pääasiallisiin työtehtäviisi lukeutuu sisällöntuotto sosiaalisen median kanaviin, verkkosivustolle sekä uutiskirjeisiin. Lisäksi osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella pääset osallistumaan kampanjoiden tai maksetun mainonnan suunnitteluun (Google Ads, some-mainonta), markkinoinnin automaation toteuttamiseen, hakukoneoptimointiin sekä olemaan mukana markkinointivideoiden tuotannossa. Räätälöimme Trainee -jakson sinun osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kasvattamaan osaamistasi FeelHobbyn monipuolisessa työympäristössä.

Toivomme sinulta

 • Opiskelutaustaa markkinoinnin saralla
 • Kokemusta sisällöntuotosta erityisesti sosiaaliseen median kanaviin
 • Näkemystä luovien ideoiden toteuttamisesta sekä visuaalista silmää
 • Sujuvaa selkeää ja myyvää tekstintuottoa
 • Omaksut helposti eri digitaalisten työkalujen käytön
 • Olet tiimipelaaja sekä janoat uusia haasteita
 • Harrastuksista innostumista!
 • Plussaa, jos osaat editoida videoita 

Tarjoamme sinulle

 • Monipuolisen ja inspiroivan kasvuympäristön sekä työyhteisön
 • Opintojen ohessa suoritettavan palkattoman työharjoittelun 3-6 kuukauden ajan, jossa pääset haastamaan itsesi sekä taatusti oppimaan uutta
 • Mahdollisuuden työllistyä FeelHobbylle Trainee jakson päätyttyä!

Tämä on ehkä hauskin ja mielenkiintoisin Trainee paikka mitä on tarjolla, joten hae mukaan nyt!

FeelHobbyllä kulttuuri on rento, avoin ja inspiroiva. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus hakea mukaan työskentelemään innostavien projektien pariin sekä kehittymään start-up ympäristöön.

Hallitsevan tilanteen takia työskentelemme etänä, mutta lähes viikottain on kuvauksia pääkaupunkiseudulla, joihin harjoittelija pääsee osallistumaan mukaan.

Saiko Trainee paikkamme sinut innostumaan? Toimi heti, sillä haluamme jo kuulla sinusta! Lähetä CV + avoin hakemus rekry@feelhobby.com ja kerro kuinka sinä loistaisit meillä sisällöntuotossa sekä mistä muista markkinoinnin työtehtävistä olisit erityisen kiinnostunut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mirva Putro, Head of Marketing: mirva.putro@feelhobby.com, 045 889 2070.

Hakuaika päättyy 25.4, joten hae pian sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.