Video Production Trainee

Haluatko päästä osaksi FeelHobbyn huikeaa kasvutarinaa sekä työyhteisöä?

 

Olemme Helsingissä toimiva online-harrastuksia tuottava start-up. Mahdollistamme mielekästä harrastamista, missä vain ja milloin vain - innostavien Talenttien johdolla. Haluamme auttaa asiakkaitamme intohimon löytämisessä ja toteuttamisessa tuoden arkeen lisää energiaa ja uudenlaista väriä online-harrastusten avulla.

Etsimme nyt joukkoomme haasteita janoavaa videotuotannon harjoittelijaa!

Oletko opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut, ja haluat kerätä kokemusta start-up ympäristössä toimimisessa videotuotannon saralla? Etsimmekin nyt joukkoomme harjoittelijaa videotuotannon tehtäviin.

Pääasiallisiin työtehtäviisi lukeutuu avustus kuvauksissa, video- ja valokuvaus sekä videoiden ja kuvien editointi. Lisäksi osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella pääset osallistumaan tuotannon suunnitteluun ja käsikirjoitukseen. Räätälöimme Trainee -jakson sinun osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kasvattamaan osaamistasi FeelHobbyn monipuolisessa työympäristössä.

Toivomme sinulta

  • Aitoa kiinnostusta media-alaan (opiskelutausta plussaa)
  • Kokemusta videoprojekteista (valaistus, käsikirjoitus, äänituotanto)
  • Näkemystä luovien ideoiden toteuttamisesta sekä visuaalista silmää
  • Kameran käytön perustaitoja (käytössä mm. Panasonic -kalustoa)
  • Editoinnin perustaidot (DaVinci Resolve)
  • Olet tiimipelaaja sekä janoat uusia haasteita
  • Harrastuksista innostumista!

 

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisen ja inspiroivan kasvuympäristön sekä työyhteisön
  • Opintojen ohessa suoritettavan palkattoman työharjoittelun 3-6 kuukauden ajan, jossa pääset haastamaan itsesi sekä taatusti oppimaan uutta
  • Mahdollisuuden työllistyä FeelHobbylle Trainee -jakson päätyttyä!

Tämä on ehkä hauskin ja mielenkiintoisin Trainee paikka mitä on tarjolla, joten hae mukaan nyt!

FeelHobbyllä kulttuuri on rento, avoin ja inspiroiva. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus hakea mukaan työskentelemään innostavien projektien pariin sekä kehittymään start-up ympäristöön.

Hallitsevan tilanteen takia työskentelemme pääsääntöisesti etänä, mutta lähes viikottain on kuvauksia pääkaupunkiseudulla, joihin harjoittelija pääsee osallistumaan mukaan.

Saiko Trainee paikkamme sinut innostumaan? Toimi heti, sillä haluamme jo kuulla sinusta! Lähetä CV + avoin hakemus sähköpostitse rekry@feelhobby.com ja kerro kuinka sinä loistaisit meillä videotuotannossa sekä mistä muista tuotannon työtehtävistä olisit erityisen kiinnostunut. Plussaa, että liität hakemukseen mukaan linkin portfolioosi tai aiempiin töihisi, jos sellaisia löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henri-Aleksi Pietiläinen, Head of Production: henri-aleksi.pietilainen@feelhobby.com, 044 8974 3305.

Hakuaika päättyy 9.5.2021, joten hae pian sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.