ALEXANDER WESSBERG

Freestyle-jalkapallo

Alexander Wessberg on nelinkertainen freestyle-jalkapallon suomenmestari sekä maailmalla kärkinimiin kuuluva freestyle-jalkapalloilija.

Alexander löysi freestyle-jalkapallon vuonna 2009 ja siitä lähtien jalkapallo on ollut tiukasti mukana matkassa. Hän on voittanut suuria kansainvälisiä kilpailuja ja sijoittunut freestyle-jalkapallon EM-kisoissa sijalle 8. ja MM-kisoissa sijalle 32. 

Kilpailuiden lisäksi hän on esiintynyt erilaisissa tilaisuuksissa sekä opettanut freestyle-jalkapalloa tuhansille nuorille. Alexanderin osaamista on pidetty maailmalla niin ainutlaatuisena, että hänet kutsuttiin yhdeksi päätuomareista kansainvälisiin Lubasz Freestyle Night kilpailuihin.

Freestyle-jalkapallo on Alexanderille elämäntapa ja temppujen opettaminen on hänen mielestään erittäin palkitsevaa työtä. Harjoittelussa voi nähdä hyvinkin nopeasti tuloksia.

" Parasta opettamisessa on se ilo mikä temppujen onnistumisesta syntyy. Odotankin innolla näkeväni somessa enemmän jalkapallotemppuja suomalaisilta! "

 

freestyle-jalkapallo

Temppujen opettelun lisäksi jalkapallon käsittelytaidot paranevat

Lupaavat jalkapalloilijat ovat saaneet opetusta yksilötyöskentelyn parantamiseen, joka on lisännyt peleissä varmuutta ahtaissakin tilanteissa, sekä yksi vastaan yksi haasteissa.

Alexanderin opetustyyli on selkeä ja hän pilkkoo temput selkeästi osiin. Hänen opetuksella lähes kuka vain voi oppia jalkapallotemppuja ja täten myös parantua jalkapallon hallinnassa. 

"Haluan että oppilaat omaksuvat temppujen kaikki vaiheet, jolloin tempun oppimisen lisäksi jalkapallon käsittely paranee"

freestyle-jalkapallo

 

Siirry Freestyle-jalkapallotemppujen opetteluun TÄÄLTÄ!