HELMERI PIRINEN

 Helmeri Pirinen scoottaus

HELMERI PIRINEN - SUOMEN AINOA AMMATTISCOOTTAAJA

Helmerillä on yli 20 vuoden kokemus scoottauksesta ja hänellä on ollut suuri rooli lajin kehityksessä Suomessa lajin alkuajoista lähtien. Helmeri on Suomen ainoa ammattiscoottaaja joka saa toimeentulonsa scoottauksella eli temppupotkulautailulla.

Helmeri on ollut mukana järjestämässä lähes kaikkia Suomen scoottitapahtumia ja lisäksi hän on järjestänyt scoottikursseja ja -leirejä ympäri Pohjois-Eurooppaa. Ammattilaisena hän on scoottannut vuodesta 2010 lähtien. Helmerillä on oma verkkokauppa finscooter.com, joka on erikoistunut luonnollisesti scoottaukseen.

Scoottaus on saavuttanut suuren suosion Suomessa erityisesti nuorten keskuudessa jonka voi huomata katukuvassa sekä lisääntyneillä scoottiparkeilla ympäri Suomen. Lajin aloittaminen vaatii vain potkulaudan sekä suojat. 

"Opetustyylini on todella vapaa ja rento. Scoottaus jo itsessään on hyvin vapaamuotoista ja virallisia sääntöjä ei juurikaan ole. Online kursseilla on aina mukava ilmapiiri ja toivottavasti hyvä buugi tarttuu myös sinuun! Ei muuta, kuin mukaan vaan opettelemaan scoottaamisen perusjuttuja."

Alkuun pääsemiseksi Helmeri suosittelee tasapainon hakemista laudalla jonka jälkeen voi alkaa opettelemaan hyppimistä laudalla. Näihin saat hyviä vinkkejä Helmerin Alkeet kurssilla. Sen jälkeen voi siirtyä opettelemaan temppuja Helmerin temppukursseille.

Katso Helmerin kurssit täältä.