JENNIE K

LET’S SHUFFLE!

Jennie Kari on intohimoinen tanssija ja shuffle-tanssin opettaja. Hän löysi oman tanssityylinsä shufflen 3 vuotta sitten ja rakastui siihen heti. Shufflaus on noussut valtavaan suosioon TikTok -sovelluksen kautta. 

“Shufflen perusaskeleet ovat todella helppoja oppia, jonka vuoksi se innostaakin jatkamaan. Ilman tanssitaustaakin pääset nopeasti alkuun. ”

 shuffletanssialkeet

Shuffle-tunteja ei ole paljoa vielä Suomessa tarjolla, mutta nyt sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan sitä FeelHobbyn kautta! Jennie on Suomen ensimmäisiä shuffle-tanssin opettajia.  

Jennie löysi shufflauksen pariin nähtyään festivaaleilla näyttäviä shuffle-tanssijoita. Hän alkoi myöhemmin etsimään sosiaalisen median kautta lisätietoa shufflauksesta ja lopulta laji vei mennessään. Jennie on myös esiintynyt artistien kanssa isoilla lavoilla sekä ollut tanssijana suuren suosion saavuttaneella Weekend Festivaalilla.

 

 “Mielestäni lajissa on parasta kuinka helppoa on tulla mukaan tanssitaustasta, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Shufflen perusaskeleet ovat todella helppoja oppia, jonka vuoksi se innostaakin kaikkia jatkamaan. Motivaatio kasvaa, kun huomaa, ettei tanssiminen olekaan niin vaikeaa. Kehitys on nopeaa tämän lajin parissa.“

Jennie on saanut rakkaasta harrastuksesta itselleen täysipäiväisen työn ja hän haluaakin nyt päästä jakamaan shufflauksen oppeja FeelHobbyn kautta ympäri Suomen.

Shufflauksen lisäksi Jennie kehittää itseään tanssijana jatkuvasti ja käy useasti viikossa tanssimassa Heels -ja Commercial Dance -tunneilla. Eri tanssilajien harjoittelu kehittää tanssijaa parhaiten ja opettaa kehon liikehdintää.  

 

jenniekarri-shuffledance

Mitä on Shuffle Dance?

Shufflen juuret kantautuvat 1920-luvun suosituimpaan seuratanssiin “Charlestoniin”. Läpi vuosien tyyli on muuttunut, ottanut vaikutteita hip hop:sta ja vihdoin 80-luvulla siitä syntyi oma lajinsa. Tätä kutsuttiin “Melbourne Shuffleksi”. Laji oli suosittua Australiassa ja sitä tanssittiin paljon yöelämässä ja festareilla.

EDM-kulttuurin ja sosiaalisen median kehittyessä laji kantautui myös muualle, ja nykyään shuffle on tanssilaji, jonka jokainen tietää. Erityisesti suosittu Tiktok -sovellus on nostanut shufflen pinnalle. Perusaskelten oppimisen jälkeen on helppo tehdä näyttäviä tanssivideoita!