ANNIINA RAITTINEN

 

twerk

COMMERCIAL DANCE

Anniina on harrastanut ikänsä tanssia. Tanssista ei jäänyt vain harrastus vaan tästä on tullut hänelle myös ammatti. Anniina on työskennellyt tanssinopettajana noin neljä vuotta ja tanssijana keikkalavoilla useita vuosia. Hän on ollut mukana useissa tapahtumissa kuten eri festivaaleilla, TV esiintymisissä sekä areenakeikoilla. Anniina on tanssinut useiden eri artistien taustatanssijana. JVG:n mukana hän on ollut vuodesta 2016 lähtien valloittamassa Suomen suurimpien festivaalien lavoja.

"Olen aloittanut tanssimisen 4-vuotiaana Tampereella balettikoulussa. Tanssiminen baletin parissa kului ensimmäiset seitsemän vuotta, jonka jäljestä aloin laajentamaan tanssiosaamistani muihin lajeihin. Päätanssilajeiksi onkin valikoitunut commercial dance ja twerk joita opetan tanssitunneillani." 

 

"Haluan, että uskallatte tanssia

tunteen viemänä" 

 Tanssijana Anniina arvostaa tavoitteellisuutta ja rohkeutta heittäytyä oman mukavuusalueen ulkopuolelle sekä itsensä haastamista. Hänellä on palava halu jatkuvasti kehittyä monipuolisesti tanssijana ja tuoda uutta opittavaa koreografioihinsa ja tanssitunneilleen.   

"Haluan, että online harrastuksilla tanssitaan ilon ja tunteen kautta, ei suorittamisen. Tanssikursseilla korostetaan yhdessä tekemisen meininkiä sekä toisten harrastajien kunnioittamista ja jatkuvaa kannustamista. Välillä voi olla päiviä, kun ei niin sujukaan mutta niistä päästään yhdessä yli, tsempataan eikä luovuteta!"

 

tanssi

 

Anniinan online harrastuksilla opit haastamaan itseäsi ja heittäytymään tanssiin. Kursseilla painotetaan uusien tekniikoiden ja koreografioiden lisäksi esiintymisen tärkeyttä, sekä taitoa uskaltaa tanssia tunteen viemänä.

Voisiko tanssi olla sinun uusi harrastus? Tai olet jo edistyneempi tanssija mutta kaipaisit uusia haasteita? Anniinalta on tulossa niin alkeis- kuin jatkotason kursseja Commercial Dancen parissa.

 

Millainen tanssi on Commercial Dance?

Commercial dance on tanssityyli, jossa fuusioidaan eri tanssilajien tekniikoita ja -tyylejä. Tässä tanssilajissa esiintyminen ja asenne ovat isossa roolissa. Tanssilaji on hyvin opettajakohtaista ja tyyli muodostuu opettajan oman luovuuden rajoissa. Jos haaveilet tanssivasi isoilla areenoilla tai musiikkivideoilla, tämä on sulle sopiva tanssityyli!