MIIA SÄILÄ

Akrobatia- ja fysiikkavalmentaja

Kilpaurheilu on ollut isossa roolissa Miia Säilän elämää. Hän on kuulunut telinevoimistelun Suomen A-maajoukkueeseen ja kilpaillut yleisurheilussa ja esteratsastuksessa. Loukkaantumiset estivät kilpaurheilun jatkamisen, jonka jälkeen hän löysikin pian tien valmentamisen pariin jo hyvin nuorena.

" Luon aina valmennuskokonaisuuden, jossa tavoitteet ja resurssit huomioidaan, jonka kautta päästään pysyviin tuloksiin. "

"Liikunnanohjaajana- ja valmentajana aloitin jo 14-vuotiaana, joten vuosien aikana valmentaminen eri lajien parissa on tullut tutuksi."​ 

Urheilu ja liikunta ovat olleet hänelle aina intohimo, joka onkin ajanut opiskelemaan liikunta-alaa.

Miian valmennuskokonaisuudet ovat monipuolisia ja tarkkaan harkittuja. Valmennuksissa mietitään tavoitteet ja huomioidaan resurssit, jonka kautta valmennus luodaan. Tavoitellaan pysyviä tuloksia laajoilla liikeradoilla.

kotitreeni

Miiaa on aina kiehtonut uusien lajien kokeilu ja kehonhallinnan haastaminen. Tämän hetken uusin innostus onkin tankotanssi, joka vaatii vahvaa kehonhallintaa.

"Urheilun ja liikunnan lisäksi minulle tärkeitä asioita ovat terveellinen ja puhdas ravinto, luonto, eläimet ja tätä kautta mielen ja kehon kokonaisvaltainen tasapaino ja hyvinvointi."

Miian ensimmäinen FeelHobby valmennus on TEHOPAKETTI KESKIKROPALLE , jossa laitetaan perusta kuntoon - haastetaan keskivartaloa tehokkaasti ja monipuolisesti. Keskivartalo on kuitenkin kaiken liikkumisen perusta, joten siitä on hyvä aloittaa.