ūüĎŹ Yli 1000 treenivideota, 50 kurssia ja 40 valmentajaa. ūüĎŹ 

ūüíõ  Nyt 12kk k√§ytt√∂oikeus vain 6kk hinnalla.ūüíõ

ALE-koodilla: KESAETU

Usein kysytyt kysymykset


Mikä FeelHobby on?

FeelHobby on hyvinvoinnin ja  harrastamisen suoratoistopalvelu. Yhdell√§ kirjautumisella saa rajattoman p√§√§syn koko palvelun sis√§lt√∂√∂n. Palvelusta l√∂ytyy lukuisa m√§√§r√§ erilaisia treenej√§, kursseja, treeniohjelmia ja live stream -l√§hetyksi√§ hyvinvoinnin ja harrastamisen eri kategorioista. Kaikki sis√§ll√∂t on tuotettu yhdess√§ alan ammattilaisten eli FeelHobby "Talenttien" kanssa. Talenttien ansiosta sis√§ll√∂t ovat paitsi laadukkaita, my√∂s turvallisia, tehokkaita, innostavia ja monipuolisia.  

Kuinka palvelu toimii?

Rekisteröidy FeelHobbyyn täältä valitsemalla itsellesi paras jäsenyys vaihtoehto. Tilaus vaatii sähköpostiosoitteen sekä maksukortin tiedot. Rekisteröitymisen jälkeen koko palvelun sisältö on käytössäsi eli voit vapaasti katsella kaikkia videoita sekä osallistua live stream -lähetyksiin.


Mitä FeelHobby jäsenyys tarkoittaa?

Kaikki jäsenyystyypit sisältävät rajattoman käyttöoikeuden koko palvelun sisältöön. Jäsenyyden voi valita kolmesta vaihtoehdoista sen mukaan, mille ajalle käyttöoikeuden haluaa ostaa kerralla. Valittavissa on kuukausijäsenyys, kolmen kuukauden jäsenyys tai vuosijäsenyys. Mitä pidemmän ajan ostaa kerralla, sitä edullisempi hinta on.

Palveluun tarvitsee sitoutua vain valitun tilausjakson ajaksi. Tilaus uusiutuu automaattisesti, mutta sen voi irtisanoa milloin vain ennen uuden tilausjakson käynnistymistä.


Esim. Rekisteröidyt palveluun ja valitset kolmen kuukauden jäsenyyden, joka sisältää 7 päivän tyytyväisyystakuun. Syötät rekisteröityessäsi maksukortin tiedot palveluun. Valitsemasi kolmen kuukauden jäsenyys aktivoituu ja maksukortiltasi veloitetaan kolmen kuukauden tilausjakso yhdellä maksulla. Kun maksusuorituksesta on kulunut kolme kuukautta, käynnistyy jälleen uusi kolmen kuukauden tilausjakso, joka veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi, ellet irtisano palvelua tai tee muutoksia tilausjaksoosi ennen uuden tilausjakson käynnistymistä.


Lisätietoja löydät sopimusehdoista.


Mitä 100% tyytyväisyystakuu tarkoittaa?

Voit kokeilla FeelHobbya ilman sitoumuksia jatkosta. Jos koet ensimmäisen 7 päivän aikana, ettet pidä sisällöstä, voit yhä perua tilauksesi ja saat rahasi takaisin. Valitettavasti liikuntaeduilla tehtyjen tilausten maksuja emme voi kuitenkaan palauttaa.

Tyytyväisyystakuun voi lunastaa laittamalla sähköpostin osoitteeseen support@feelhobby.com. Ilmoita viestissä käyttäjätunnuksesi ja mieluusti myös, mikä olisi saanut sinut jatkamaan palvelun parissa.


Miten maksan palvelun?

Tilauksen voi maksaa pankki- tai luottokortilla sekä liikuntaeduilla. Korttimaksuissa maksujen palveluntarjoajana toimii Stripe. Maksutietojen syötön yhteydessä tietosi kulkeutuvat SSL-yhteyden läpi ja tilauksen viimeistelemiseksi sinulta pyydetään vielä vahva tunnistautuminen oman pankkisi kautta.


Miten maksan liikuntaedulla?

FeelHobbyn voi maksaa Smartum, Edenred, ePassi sekä Eazybreak liikuntaeduilla.


 1. Etsi FeelHobby SmartumPay, MyEdenred, ePassi tai Eazybreak sovelluksesta palveluntarjoajien listalta.

 2. Maksa haluamasi summa. (Voit maksaa myös osan liikuntaeduilla ja loput maksukortilla)

 3. Ilmoita osoitteeseen support@feelhobby.com millä liikuntaedulla ja millä summalla maksoit.

 4. Melkein valmista! Lähetämme sinulle vielä paluupostilla ohjeet käyttäjätilin aktivoimiseksi

Jos sinulla on jo käyttäjätunnus ja haluat maksaa uuden tilausjakson liikuntaeduilla, toimi yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja mainitse lisäksi viestissä FeelHobby käyttäjätunnuksesi. Huomaathan, että sinun on ilmoitettava liikuntaedulla tehdystä maksusta vähintään 1 arkipäivä ennen uuden tilausjakson käynnistymistä, jotta etu ehtii aktivoitua käyttäjätilillesi, eikä järjestelmä veloita summaa maksukortiltasi.


Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-17.

Miten teen muutoksia jäsenyyteeni?

Pystyt itse hallinnoimaan jäsenyyttäsi, kuten muokkaamaan maksukortin tietoja tai tekemään muutoksia valitsemaasi tilaustyyppiin.

Kirjauduttuasi sis√§√§n, l√∂yd√§t oikeasta yl√§laidasta "K√§ytt√§j√§tili‚ÄĚ kohdan. Sielt√§ p√§√§set muokkaamaan omia tietojasi, vaihtamaan salasanasi, irtisanomaan palvelun tai muuttamaan tilaustyyppi√§.

Tehdessäsi muutoksia tilaustyyppiin, astuu muutos voimaan seuraavan tilausjakson käynnistyessä (näet päivämäärän voimassa olevan tilausjakson alta).


Esimerkiksi jos muutat kuukauden jäsenyystyypin kolmen kuukauden jäsenyyteen, veloitetaan maksukortiltasi kolmen kuukauden maksu vasta, kun kuukauden jäsenyytesi päättyy ja näin ollen uusi tilausjakso käynnistyy.


Video pyörii todella hitaasti, ei lataudu ollenkaan tai kuva jäätyilee - mikä neuvoksi?

Mikään ei harmita yhtä paljon, kun hyvän treenin keskeytyminen jäätyneeseen videoon! Jos sinulla ilmenee ongelmia videoiden toistamisessa, nämä pikakorjaukset todennäköisesti auttavat:


 • Kirjaudu FeelHobbysta ulos ja uudelleen sis√§√§n (suosittelemme, ett√§ teet t√§t√§ tasaisin v√§liajoin).

 • Tyhjenn√§ selaimesi v√§limuisti (aiemmat katselut saattavat j√§√§d√§ muistiin hidasteeksi, joten suosittelemme, ett√§ tyhjenn√§t sit√§ s√§√§nn√∂llisesti.)

 • Varmista, ett√§ k√§ytt√§m√§si selain on ajantasalla ja p√§ivit√§ se tarvittaessa uusimpaan versioon.

 • Kokeile vaihtaa johonkin toiseen selaimeen.


Jos ongelma ei ratkea näillä, me tulemme apuun! Kirjoita meille osoitteeseen support@feelhobby.com viesti, jossa mainittu

 • K√§ytt√§j√§tunnuksesi

 • Selain, jota k√§yt√§t

 • Laite, jota k√§yt√§t (puhelin, tietokone vai televisio, Android, iOS vai Windows)

 • Sek√§, jos kyseess√§ joku tietty sivusto, mieluusti my√∂s linkki kyseiselle sivustolleMiten voin irtisanoa jäsenyyteni?

Voit irtisanoa palvelun milloin vain. Käyttöoikeutesi FeelHobbyyn säilyy kuitenkin aina tilausjaksosi loppuun asti.

Kirjauduttuasi sis√§√§n, navigoi oikean yl√§laidan "K√§ytt√§j√§tili‚ÄĚ kohtaan. Klikkaa auki "Laskutus" v√§lilehti. Aktiivisen tilaustyypin alta l√∂yd√§t "Vaihda tilaustyyppi√§" valikon, josta l√∂yd√§t "Peruuta j√§senyys" vaihtoehdon. Saat irtisanotusta j√§senyydest√§ vahvistuksen s√§hk√∂postiisi.
Miten ostan FeelHobbyyn lahjakortin?

Lahjakortin ostaminen onnistuu täältä. Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle tai valita jonkun kolmesta jäsenyystyypeistä.


Lahjansaaja saa sähköpostitse ohjeet oman käyttäjätunnuksen aktivoimiseksi. Ostoa tehdessäsi pystyt itse ajastamaan viestin haluamallesi päivälle.Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää viestin itsellesi ja välittää sitten lahjansaajalle. Lahjakortti on voimassa heti ostopäivästä eteenpäin.


Miten voin lunastaa saamani lahjakortin?

Jos olet uusi FeelHobbyssa, lunasta lahjakorttisi täällä. Jos sinulla on jo käyttäjätili, pääset aktivoimaan lahjakortin saldon omalle tilillesi "Käyttäjätili" kohdasta kirjauduttuasi sisään. "Laskutus" välilehdeltä löydät "Lunasta lahjakortti" kentän, johon syöttää saamasi koodi. Lahjakortin saldo aktivoituu näin tilillesi.


Etkö löytänyt etsimääsi?

Autamme mielellämme! Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9-17. Tavoitat meidät osoitteesta: support@feelhobby.com