Usein kysytyt

Meistä

 • Mikä FeelHobby on?

  Olemme keväällä 2020 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva online-harrastuksia tuottava yritys. Tuotamme yhdessä ammattitaitoisten Talenttiemme kanssa monipuolisia online-kokonaisuuksia. Haluamme auttaa sinua intohimon löytämisessä ja toteuttamisessa. Tuomme arkeesi lisää energiaa ja uudenlaista väriä online-harrastusten avulla. Voit matalalla kynnyksellä kokeilla uutta tai kehittyä sinulle rakkaassa lajissa. Talenttimme auttavat sinua pitämään motivaation yllä harmainakin päivinä.

 • Kuinka palvelu toimii?

  Käyttääksesi FeelHobbyn palveluita tarvitset toimivan nettiyhteyden. Osallistua voit joko tietokoneen tai puhelimen selaimen avulla www.feelhobby.com. Jotta pääset tutustumaan FeelHobbyn valikoimaan tulee sinulla olla luotuna henkilökohtaiset tunnukset palveluun. Tunnus on rekisteröinnin yhteydessä antamasi sähköpostiosoite. Kirjaudu tunnuksillasi sisään ja harrasta niin paljon kuin haluat valitsemallasi jäsenyydellä (1kk, 3kk, 12kk).

FeelHobby jäsenyys

 • Paljonko palvelu maksaa?

  FeelHobbyn palveluun on mahdollista liittyä seuraavilla hinnoilla (sis. alv 24%):

  Hinnat:

  • Kuukausijäsenyys 19,95€/kk
  • 3kk jäsenyys 14,95€/kk, yhteensä 44,85€ neljännesvuosimaksulla
  • Vuosijäsenyys 12,94€/kk, yhteensä 155,40€ vuosimaksulla

  Jäsenyydet ovat joustavia ja uusiutuvat aina valitsemasi jäsenyyskauden loppuun mennessä. Sinulla on jäsenyyden uusiutumiseen asti aina peruutusoikeus. Lue tarkemmin peruutusehdoista FeelHobbyn sopimusehdoista.

 • Maksutavat?

  Maksutavoiksi käyvät pankki- ja luottokortit. Maksujen palveluntarjoajana toimii Stripe, joka on turvallinen maksutapa. Maksutietojen syötön yhteydessä tietosi kulkeutuvat turvallisen SSL-yhteyden läpi. Maksutietojesi käyttöön pyydetään vielä lupa omalta pankiltasi vahvan tunnistautumisen avulla.

 • Kuinka perun jäsenyyteni?

  Jäsenyyden peruminen onnistuu käyttäjätili osion alta. Mene kohtaan "Laskutus" ja sieltä "Aktiivinen tilaustyyppi" alta löydät painikkeen "Vaihda tilaustyyppiä". Kun siirryt vaihtamaan tilaustyyppiä, löydät tilaustyyppien alta kohdan "Peruuta jäsenyys". Jäsenyytesi peruuntuu linkkiä klikkaamalla.

 • Voinko maksaa liikuntaeduilla?

  Tällä hetkellä ei ole mahdollista maksaa palveluamme liikuntaeduilla. Tämä on työn alla ja pyrimme saamaan tämän maksutapoihimme mahdollisimman pian.

 • Ehdot

  3kk- sekä vuosijäsenyydellä sitoudut määräaikaiseen jäsenyyteen valitun tilausjakson ajaksi, kun tilausjakso on maksettu. Jos valitset siis esimerkiksi kolmen kuukauden jäsenyyden maksat kyseisen kolmen kuukauden tilausjakson maksut kerralla. Seuraavan tilausjakson maksu suoritetaan nykyisen kolmen kuukauden tilausjakson päättyessä.

 • Jäikö vielä kysyttävää

  Me autamme mielellämme support@feelhobby.com.

Powered by Page 1 Created with Sketch.