Lue lisää meistä

Haluamme, että tulevaisuudessa pääset kätevästi online-harrastusten pariin yhdestä paikasta. Pääset kokeilemaan ammattitaitoisten Talenttien opeissa aivan uusia lajeja tai kehittymään nykyisten harrastuksesi parissa. FeelHobby tarjoaa mahdollisuuden harrastaa onlinessa - missä vain ja milloin vain.

Online-harrastukset

Löydä uusi harrastus

Haluamme, että jokainen voi löytää intohimon harrastamisesta ja tehdä liikkumisesta osan arkista elämää.

Seuraava askel harrastuksen parissa

Selkeiden videoiden avulla opetukseen on helppo keskittyä. Pääset omaan tahtiin toistamaan harjoitteita ja kuuntelemaan ohjeita. Tällöin mikään opeista ei mene ohi, joten opit nopeammin ja tehokkaammin.

Opi uutta

Jokainen meistä haaveilee uuden taidon oppimisesta. Tiesitkö, että sinäkin voit oppia! Kun päätät, että haluat oppia niin meiltä saat selkeät ohjeistukset kuinka pääset tavoitteeseesi. Sinun ei tarvitse muuta kuin tehdä perässä.

Niin helppoa

FeelHobbyn valmentajat ja ohjaajat eli Talentit valitaan huolellisesti perustuen lajituntemukseen ja valmennusosaamiseen. Valmennus on korkeatasoista ja luotettavaa. 

Online-kursseillamme tarjoamme myös yhteisön ja keskustelualustan, jossa lajien harrastajat voivat jakaa kokemuksia. Talentit ovat mukana kannustamassa, antamassa neuvoja ja vastailemassa kysymyksiin.

Yhteistyökumppanit

Kotimainen ekologinen kompressio vaatemerkki. Treeniin, matkustamiseen ja hyvinvointiin.

Monipuoliset sekä turvalliset tilat eri taitolajien harjoitteluun Helsingin keskustan läheisyydessä!

Helsinki Capital Partners. Varainhoitoyhtiö, jolla on kiistatonta sijoitusosaamista.