👏 Yli 1000 treenivideota, 50 kurssia ja 40 valmentajaa. 👏

Miksi valita yksi aika, paikka tai tapa treenata, kun voit valita monta?

✅ Tee liikkumisestasi helppoa, liity FeelHobbyyn nyt!Tiesitkö, että voit kohottaa kuntoasi, kasvattaa voimaa sekä kiinteytyä myös kotitreenillä?


Kotitreeni on hyvä vaihtoehto, kun et halua tuhlata aikaa salille matkustamiseen tai et pidä salilla treenaamisesta. Hyvän opettajan ohjauksessa kotona treenaaminen tuntuu siltä kuin valmentaja olisi sinun kotona ohjaamassa ja neuvomassa. Onko parempaa siis kuin saada ammattilainen omaan olkkariin?


Miten onnistua kotitreenaamisessa?


Parhaan hyödyn usein kotitreeneistä saa, kun nouduttaa kotitreeniohjelmaa tai tekee täysin ohjattuja kotitreenejä. Näin jätät treenien suunnittelun ammattilaisille ja voit itse keskittyä treenaamiseen, tekniikoihin sekä nauttimaan treenin tuomasta endorfiini -ryöpystä.

Kotitreenaamiseen pätee myös muut treenaamiseen liittyvät "säännöt" tai niin sanotusti tavat, jotka auttavat kehittymään ja pääsemään tavoitteeseen. Listasimme muutaman vinkin kuinka onnistut saamaan kotitreeneistä rutiinin tai mielekkäämmän rutiinin.  • Aloita kotona treenaaminen kevyesti ja maltillisesti. Ei ole järkeä laittaa itseään kokovartalo kipsiin ja tehdä liikaa treenejä aluksi. Usein tällöin into lopahtaa.

  • Päätä viikosta tietyt päivät milloin treenaat ja merkitse ne kalenteriin. Aluksi voi olla hyvä aloittaa treenaaminen vaikka kaksi kertaa viikossa.


  • Voisiko lyhyt treeni olla sun juttu? Tärkeätä on löytää itselle mieluisa tapa treenata myös kotona. Jos et pidä 45min treeneistä, kannattaa kokeilla tehdä 15min treenejä ja vaikka useammin viikossa.

  • Kokeile eri tapoja treenata kotona. Kotona treenaaminen ei välttämättä tarkota pelkkää askelkyykkyä ja istumaannousua (vaikka nekin ovat tosi jees). Kokeile esimerkiksi tehdä ohjatusti Pilatesta, Tanssia, kahvakuulatreenejä, kuminauhatreenejä tai lähde tavoittelemaan päälläseisontaa tai spagaattia. Tämän takia ollaankin tuotu FeelHobbyyn kaikki nämä.

  • Haasta itseäsi. Välillä on hyvä viedä kehoa kovemman intensiteetin harjoitteille ja nostattaa sykettä myös kotona treenaten.

  • Tee palauttava harjoittelu ja katso samalla lempi sarjaasi. Kotona treenaamisen hyvä puoli on se, ettei aina tarvitse tehdä hikisiä treenejä vaan voi kotiasussa vaikka katsella telkkua samalla. Nappaa FeelHobbysta fysioteraupeutin harjoite ja huolla kehoasi ammattilaisen ohjein samalla kun lempi sarjasi etenee..

FeelHobby on oikeastaan kotitreenaajan unelmapaikka, sillä monipuolisten ja eri pituisten kotitreenien lisäksi saat käyttöösi yhdellä jäsenyydellä kaikki muutkin lajit. Näin voit helposti tehdä eri tyylisiä kotitreenejä tai kokeilla vaikka shuffle tanssia, balettia, pilatesta, barrea... Lisäksi saat täysin ohjattuja jooga tunteja, meditaatiota ja paljon paljon muuta. Haluamme olla mukana elämäsi eri vaiheissa ja haluamme että hyvinvoinnista huolehteleminen on sinulle helppoa.

Uskon, että ihastut, joten klikkaa itsesi tästä mukaan FeelHobbyyn.

🧡:llä
Mirva FeelHobbylta